maandag 8 december 2014

The Power of Love single: download en doneer!

8 december 2014

1 op de 5 vrouwen wereldwijd is (seksueel) misbruikt in hun leven. In oorlogsgebieden wordt seksueel geweld gebruikt als wapen, om de vijand te vernederen. Dit heeft rampzalige gevolgen voor de slachtoffers op lichamelijk en geestelijk gebied. 

Deze vrouwen worden vaak buitengesloten door hun gemeenschap, omgeven van schaamte en lijden onder sociale en economische gevolgen.



Zij zijn onze vrouwen. Ze hebben onze hulp nodig. 

Daarom hebben Nederlandse Metal artiesten een single gemaakt voor 3FM Serious Request, welke hieronder te beluisteren is. Deze single is te downloaden via de website van The Power of Love. Je kunt hier geld doneren voor het Rode Kruis, zodat er hoop en toekomst geboden kan worden aan slachtoffers van seksueel geweld in oorlogsgebieden.

Het Rode Kruis biedt onderdak, medische zorg en psychologische begeleiding, maar is ook betrokken bij het geven van hoop op een toekomst voor deze vrouwen, door middel van financieringen en opleiding. Het Rode Kruis geeft informatie aan het publiek, de politie en de strijdkrachten over de gevolgen van seksueel geweld, om te voorkomen dat de slachtoffers worden verbannen uit hun gemeenschap, en om seksueel misbruik tijdens de oorlog en conflict te helpen verminderen.

Bekijk hier de videoclip van de single The Power of Love:


Doneer nu, zoveel je kunt, om slachtoffers van seksueel geweld in oorlogsgebieden een toekomst te geven!

Liefs,
Agnes

Geen opmerkingen:

Een reactie posten